onsdag 22 juli 2009

Åh jag har fjärilar i hela magen. Som ett litet barn. Kan inte sluta le. Kan inte tiden bara stanna? Kan inte imorgon aldrig komma? Inte ett namn, inte ett telefonnummer, inte en adress, inte en msn, ingenting! Åh jag flyger som på rosa moln. Få tiden att stanna, snälla. Låt mig vara kvar i denna minuten, föralltid. En blick, några ord, många skratt. Från två helt olika länder. Pratar helt olika språk. Ett leende som får mig att smälta. Ögonen som får mig att vilja skrika av lycka. Hur hamnade jag i det här? Jag kände mig så liten. Trots att jag är äldre. Ett helt år. Jag vill inte sitta här, jag vill tillbaka. Men hela min kropp hindrar mig. Jag är så nervös att jag skulle kunna spy. Vill nästan gråta. Snälla, låt mig få vara här för evigt. Ja herregud. Nu ska jag samla mod & ta mig härifrån. Ska inte gömma mig mer.
Åh herregud, jag känner mig som tolv igen.
Gode gud låt mig aldrig glömma denna känslan..
Såg ditt namn idag, ditt jävla namn. Klart som fan tårarna började rinna. You break me down. Jag hatar att du blev en så stor del av mig. Jag hatar att du överhuvudtaget kom in i mitt liv. Jag hatar att detta hindrar mig från att gå en enda jävla dag utan att må dåligt. Jag ber dig ännu en gång, snälla dra åt helvete. Lämna mig ifred för fan, för jag orkar fan inte att du studsar fram & tillbaka i mitt liv. Är nog dags att du väljer nu. In or out. Du ska då fan inte få såra mig mer. Jag ska fan vara starkare än att falla för dig igen.
Ska fan inte sitta inne & deppa ikväll. Ska ut & ha lite kul. Får leta upp ett gäng med lite gött folk, dricka öl på stranden typ. Behöver lite kul i mitt jävla liv nu. Jag vill hem nu, även om det är för nära dig.
Nu sticker jag, ska ut i solen. Kanske tar med mig dator & internet. Ska köpa cigg & en öl nu. Puss honeys!
Woho internet igen & nu sitter jag på min egen dator, så nu har jag ä & ö.
Idag har det pissregnat hela dagen mer eller mindre. Var lite fint i morse, så då badade vi ngra timmar. Har helt ont i ögonen nu & ser helt jävla suddigt. Har nog kollat för mycket under vatten, haha..
Nu sitter jag i alla fall i "datarummet" på campingen & skriver. 1 timme & 45 minuter internet kvar. Ska spara lite denna gången & inte använda allt på en enda gång, som förra gången.
Vi ska sova på denna campingen en natt till & sen drar vi upp mot fårup tror jag & jambo campingen. Vi åker antagligen hem tidigt lördag-morgon. Så då har jag ju hela lördagkvällen hemma, perfect asså! Jag är bara jävligt irriterad över att jag inte tog med mig f-kortet i gbg, för isf hade jag kunnat komma hem tidigare. Vi ska ju lämna av Viktor i Tylösand, så hade jag haft det hade jag kommit hem muuuuuch faster. Men sånt är livet.
Tänkte lägga in lite bilder från resan & allt nu, men har inte lagt in dom på datorn än, så får fixa med det sen. Har tagit typ 400 bilder, jag är med på max 10 av dom eller något. Blir ju så när man håller i kameran & det trivs jag med.
Nej, nu ska jag ut & ta mig en cigg.
Skriver mer sen, eller ikväll typ :)
Puss babes!