söndag 19 april 2009

jag hatar besvikelse. när man trodde att man kunde lita på någon och motsatsen bevisas så otroligt tydligt. även om jag kanske vetat att det här är inte personen jag ska säga vad som helst till, för det har kommit ut saker innan, så litade jag på han den här gången. ärligt talat så var våran vänskap så bra att jag inte hade en tanke på att han skulle säga det till någon. även om det inte var en jättestor grej blev den stor i sitt sammanhang. jag är så otroligt besviken, för det var en sak jag definitivt borde sagt själv. om någon någonsin skulle säga det. det var onödig information, som bara skulle skadat. och det var väl precis vad den gjorde nu med?
jag behöver snart riktigt stora bevis på att du kan hålla käften om någonting, för just nu kan jag verkligen inte lita på dig. jag trodde inte detta om dig!

Dagens låt

http://www.youtube.com/watch?v=un3xDuaHOpE
Robert Pattinson - Never think

"You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh love
So call me by my name"
17 april <3
ligger i min säng nu & kollar på sex and the city. min mage låter som ett helt industriområde. gårkvällen var riktigt trevlig. sandra, malin, jannica, moa & jag åkte ut till margereteholm, till en grillplats. var redan massa folk där & så. så grillade vi korv & drack lite. fiskade gjorde vi med, med korv. gick inte jättebra. satt där till typ halv tolv då gick jag för att möta coffe & david som skulle hämta mig därute. tack! kom hem & fick ett helvete. usch & fy fan.
vågar inte gå upp ur sängen nu, inte ut ur rummet heller. kommer ligga här föralltid.
moa & jannica är bäst <3