måndag 14 september 2009

jävla kemi


nu har jag precis kommit hem & sitter med kemiboken i högsta hugg. jag gillar inte kemi just nu, för det förstör min kväll. insåg precis att jag gjort jättefel på en jättejobbig uppgift. man blir inte så jävla glad då. ska plugga klart & sen ska jag nog sova. kanske ska ta mig en kopp te först. ska försöka sova tidigt ikväll trots allt plugg. har en jobbig skoldag imorn & då måste vill jag ju vara på topp.
förövrigt så saknar jag redan micke. trots att jag åkte ifrån han för typ 40 minuter sen. jag är nog lite störd!
jaja. puss ♥


nu har jag precis målat naglarna. blev inte så jävla bra. men gjorde det otroligt snabbt. vill inte ha omålade naglar! så tråkigt. ska ta lite mascara nu & sen är jag fit for fight. ja, med lite parfym, smycken & hårspray också. känner mig så tråkig. har typ bara svarta kläder på mig idag, är tråkigt sminkad & håret bara hänger. känner mig så jävla het asså!
usch. nu måste jag skynda mig lite, ska träffa micke-baby snart. fast bara en liten stund, för sen måste jag till kyrkan. efter det får jag se vad som händer. ska nog träffa moa en stund & kanske micke igen. sen blir det hem & plugga för fullt tills fingrar & ögon blöder. jävla kemi!
nu måste jag sticka. puss ♥

konfirmation

idag ska jag följa med mamma upp till kyrkan, för hon har hand om fikat när min bror har konfa. jag ska tillbaka till det som var "min älskade kyrka"..
vilka minnen man har från konfrimationen.

det var tiden då jag & linda var bästa vänner, oskiljaktiga. när alla skulle ta kort på oss när vi konfirmerat oss så kunde vi inte sluta skratta. när vi gick genom mörka skogen på väg hem, & vi trodde att jocke skulle skrämma oss. konfa-lägret när vi bodde 6 tjejer i ett rum i hönshuset, efter någon natt eller två flyttade två av tjejerna för att vi andra var så jobbiga. vi hade killar på rummet. vi var ute hela nätterna. vi spenderade så många timmar på att fixa oss, på att göra oss snygga. jag kommer ihåg när jag & ida sprang ut i havet & bara kastade oss i, trots att det var alldeles för kallt. när vi blev utelåsta sent på natten/tidigt på morgonen & vi var 4 stycken som sov i en soffa. jag kommer ihåg hur jag stod & rökte & trodde att jag var tuff. när vi konfirmerade oss. vi kände oss så stora. jag kommer ihåg alla samtal. allt drygt vi gjorde. hur mycket vi skrattade. hur mycket vi fikade. jag kommer ihåg hur mycket jag älskade kyrkan. hur bra jag trivdes där. hade jag inte konfirmerat mig hade jag inte träffat jocke, jag hade inte lärt känna ida-maria, jag hade inte haft så jävla mycket kul.
vi hade ju så kul att vi fortsatte ett år till. & ett år till.....

bajs måndag.

idag var inte måndagen lika underbar som vanligt. resten av denna terminen kommer jag att vara ledig på måndagar, vilket är underbart. men idag fick jag släpa mig upp vid 05.00 ändå, för vid 08.00 hade jag matte c prov. skitkul! kom på igår att jag hade prov, så pluggade lite på kvällen, men tog 1½ timmes pluggande på morgonen med.
provet gick nog inte så bra. hade ju som sagt inte pluggat mer än på morgonen. men borde få g ändå.
efter provet drog jag & karin oss ner mot resecentrum, hon skulle till nässjö & jag skulle hem. vi kommer ner i lagom tid. men inga tåg står inne. vi går in & kollar & tågen går inte, bara ersättningsbussar. & jo, självklart har jag missat min. vi går bort, för vi ska kolla något & då ser jag 839an. så jag kom hem i alla fall, sen när jag har åkt smsar karin & säger att hennes går om en timme. great! jag älskar bussar & tåg ibland asså!
nu sitter jag hemma & ska väl snart dra mig upp till micke, om jag orkar. är helt stendöd...
puss ♥