torsdag 17 september 2009

godnatt

jag är skittrött. ska snart sova.
har kollat på idol med baby, moa & stefan. sen gick jag & baby till david, för jag skulle lämna en nyckel. nu är jag hemma & som sagt jävligt trött.
ska bara byta lakan i sängen, sen blir det fin fint att sova!
puss & godnatt

jävla tårar. rinn bara!

sitter med världens största klump i magen, med en extrem ångest. får kämpa för att tårarna inte ska börja rinna. det är inte världens grej, men det är det för mig. imorgon klockan 10.15 smäller det. då börjar helvetet på riktigt igen. denna gången tänker jag inte ens försöka kämpa emot tårarna. bara låt dom rinna, för helvete! hela jag skakar. plötsligt är det som att någon dragit för gardinerna, släckt alla lampor & fyllt rummet med en iskall vind. jag fryser sakta ihjäl.

nu ska jag på allvar städa mitt rum, så jag får tankarna på annat håll.
annars kommer jag att gå under!

med bara ett leende.

nu är jag hemma från skolan. eller har i och för sig vart det i snart en timme. har ätit mackor & sen lite choklad-tårta som pappa bakat. lovely. nu håller pappa på att koppla in massa grejer till min tv & slänger omkring alla grejer i mitt rum. tack så mycket söta pappa! ;)
haha. nu ska jag snart städa mitt rum för de ser ut som skit efter att jag flyttat runt lite grejer.
förövrigt såg jag en person på bussen idag som gjorde mig väldigt glad med bara en vinkning & ett leende. vissa människor förgyller verkligen ens vardag utan att göra nästan någonting..
puss & hej

världens segaste morgon

godmorgon.
jag är så trött att jag inte kommer upp ur sängen. det går inte. halvligger här med datorn i knät. väldigt snart måste jag gå upp! väldigt väldigt snart! äh, ligger kvar här lite till. skitsamma.
idag har jag fysik, matte, kemi & idrott. på kemin har vi ett kapitelprov, jag har inte lyckats plugga alls mycket. sen på idrotten är det coopertest, men eftersom att jag fortfarande har ont i halsen ska jag inte vara med. jag vill inte bli sjukare, jag vill bli frisk!
nä, nu ska jag klä på mig & fixa mig.
puss