tisdag 21 juli 2009

Jag trooor att dom ar danskar. Rokte samtidigt som dom. Haha sotnosarna satte på ngn dansk ful javla musik. sott asså, mkt sott. Ne, imorn får jag fan snacka med dom... Kan ju inte hanga med tha family hela tiden for fan. Om 50 minuter typ dor internetet. Buhu. Då ska jag kolla på twilight igen. Jag ar seg men de kan vara varldens basta film. Love it.
Om det inte ar bra vader imorn hanger jag mig. Palla va har om det ar dåligt vader.. Ska fan steka imorn & bli lite javla brun så jag har ngt att skryta med nar jag kommer hem. Fan va jag skriver blogginlagg. Kul liv jag har. Ne, nu vill jag fan sova.
Astråkigt haaar, jag dor! Need 2 get a life. Kom ihåg det Anna! Kom ihåg.
Imorn ska jag kopa present till mamma med.. Hon fyller ar på torsdag. Lilla mamsen.
HAHA nu gick min babe omkring med en liten fjortis. Love it. haha, en cigg på det. SKÅÅÅL FOR FAEEEEN! Jag har cp trakigt.
Om nagra dagar ska vi till farup, typ som skara sommarland fast storre. Livet juu. Då ska det badas for fulla muggar. & aka grejer tills jag spyr. På tal om spy så lar min bro spy hela natten, han har svalt en halv bassang med klor. MUMS!
Nej for fan, nu orkar jag inte sitta har mer. Nu ska jag "hem". Ska roka & kissa forst bara.
Ska fan in imorn igen, oavsett priset. Usch jobbigt att man måste sitta 2 timmar :( Hatar det.
Men pussssss.
Saknar er, mest Moa & David <3
Jag ar uttråkad. Sa javla uttråkad. Har inget vettigt att skriva. Moa ar bast som skriver med mig. Åh, snyggingar bakom mig. Danskar? Tyskar? Haha okeeeej den ena ar typ 15, men den andra ar snygg. Mhm, han roker. Ska fan fråga om eld sen. Aningen trakigt att campa, om det marks. Tralalalala. & aaaaav med horlurarna. Haha, jag tror att mina clips syns dar bak. Snyggt Anna, mycket snyggt. Ja, men det ar fint vader. Eller vad fan vet jag om det, jag sitter inne i ett litet rum. Hm den ena killen liknar en från Habo, vad fan heter han? Fast de gjorde han inte alls de. Dom va inte så javla snygga asså. Lite synd. HAHAHA, han gar som Jacob som gick i min klass. Spannbog! Waaaah nu var dom nara. ANNA SKA RAGGA FOR FULLT NU!

Moa & David ar bast.

Pusssssss
Nu ar jag i Danmark & det ar typ dyrt med internet, fast inte har men ja. så kommer inte vara inne så mycket. Men nu sitter jag har i ett litet rum med massa annat folk och har ANTLIGEN mitt alskade internet. Dock ar det varldens segaste internet & jag pallar inte med det. Tar typ 5 min att ladda en sida ibland. Javligt irriterande!
Danmark ar ganska okej andå, vill hem som fan men har vant mig lite vid livet har. Vi ar på en ganska bra camping nu. Finns typ ett mini-badland & massa annat gott. OCH internet har kostar inte en miljon per minut.
Vi ar fyra pers i en husbil & alla går varandra på nerverna. Jag har panik på dom flesta av mina familjemedlemmar nu & mina rokstunder kommer allt oftare. Blev lite radd nar jag insåg att det var 18årsgrans på cigg i Danmark med, men har ar de ju då fan ingen som frågar efter leg. Så aslatt att få ut, plus att pappa erbjod sig att kopa ut ifall de krisade. Mhmm, det ar asbra ar det!
Ringde David en snabbis innan med. Åh vad jag saknar han. Forsokte ringa Moa med, men det ville sig då fan inte hur mycket jag an forsokte. Saknar henne med något så in i helvete. Fick sms av henne innan, då blev jag glad. All kontakt med Sverige gor mig lycklig. & jag som hatar Mullsjo annars, vill inget hellre an att vara dar. Ar inte ens hemma i helgen ju. Vill hem till min sang! Inte for att jag kommer anvanda den nar jag kommer hem heller, men skit i det.
2 timmar till vid internet, maste fixa msn! Maste fa David att springa hem!
Skriver lite mer sen.
Puss babes..

Btw, ETT STORT JAVLA GRATTIS TILL MATTIAS. 21 ÅR IDAG!