torsdag 20 augusti 2009

never again

du gör mig så jävla förbannad. vet du det?
du äger inte mig & du kan inte säga åt mig vem jag ska prata med eller inte längre. du har ställt upp för mig många gånger, ja visst. men du har också tryckt ner mig & fått mig att känna mig värdelös. jag är så jävla fri utan dig! vissa saker är helt enkelt inte menade att vara. våran vänskap ska inte vara. du kommer inte dra ner mig mer.
sluta klaga på mig & se lite på dig själv istället. du är inte så jävla bra som du tror gumman!
:)

6 timmar & 40 minuter...

om 6 timmar & 40 minuter ska jag upp! om 8 timmar & 47 minuter ska jag hoppa på bussen!
det är så nära nu att jag riktigt kan känna känslan av att gå igenom korridorerna igen. höra hasses prat om saker ingen förstår, "det här kommer inte förens på matte d, men jag går igenom det ändå". jag kan känna nisses andedräkt. jag är allt annat än sugen på det här. har packat väskan för imorgon, nu ska bara datorn ner med. mitt rum ser ut som helvete. jag ser ut som helvete. har så jävla mycket att göra som jag inte hinner.
även om skolan kan kännas som världens ände nu, och även om det känns som att sommarlovet precis började så ska vi fan se till att det blir livets 2 år. & när vi tar studenten kommer vi känna oss fan så mycket bättre än alla andra, för då har vi klarat 3 år på natur. 3 jävla år.

nu ska jag i alla fall duscha, eftersom att jag var ute & sprang nyss. sen ska jag plocka iordning på mitt rum, ta fram kläder tills imorgon, tvätta löshåret & måla naglarna. sen ska jag lägga mig i sängen & kolla på sex and the city tills jag somnar.

godnatt :*