söndag 24 maj 2009


Gårdagen: Drog till David vid typ 5. Sen började vi dricka lite vid typ 6 samtidigt som vi kollade på en asdålig film. Sen satt vi & snackade skit i några timmar & drack lite mer. Träffade Natte en sväng med, för han var & lanade i Mullsjö. Trevligt trevligt. Sen gick vi ut & träffade Jannica en stund, då hade jag börjat bli lite lagom full sådär. Vinglade omkring på vägen & drack ur en jävligt snygg fickplunta! Var halvgött att gå omkring i högklackat och det slutade med att jag ramlade lite. Men det var en toppenkväll! Ringde ett jävligt pinsamt fyllesamtal på kvällen, som jag ångrar ganska mycket. Förlåt!
Idag: Vaknade sjukt tidigt, mådde jävligt illa gjorde jag med. Satt & kollade lite tv med mamma & sen gick jag ut & träffade Moa & Jannica & gick runt sjön med dom, mycket duktigt gjort av mig. Sen skulle vi gå upp till Moa, så hade vi sån jävla tur, så vi stötte på Jannicas mamma, så vi fick skjuts. Jag & Moa drog till henne & Jannica drog till sig. Sen efter ett tag gick vi ner till David, alla tre & kollade på film där. Mamma fick hämta mig där, för att jag hade så jävla ont i fötterna. När jag kom hem åt jag lite & så städade jag & gjorde om mitt rum lite. Sen drog jag tillbaka till David och kollade tv & snackade lite. Trevligt som bara den.

Nu är det bara att börja ladda för skolveckan! Ledig på onsdag, det är sjukt gött! Sen blir det antagligen Göteborg i helgen, om Emelie kan träffas <3. Nu ska jag sova! Pusstjaaa.