fredag 24 april 2009

Nu är resan bokad och klar. Imorgon vid den här tiden är jag i Göteborg hos Simon. Som jag har längtat denna veckan, helt sjukt. SnartSnartSnart sitter jag på tåget. Åker svintidigt, 08.22 går tåget från Mullsjö, är framme i den stora staden typ 10. Dessutom hatar jag att åka tåg, så långtråkigt. Nästan så att man ska ta med datorn och kolla film hela vägen.



Hade nationellt prov idag, i engelska. Gick ganska dåligt, men ett G blir det nog i alla fall. Sen har jag haft matte, klassråd och två labbar. Jag hatar fysik. Det gör nog ungefär halva klassen och det visade vi genom att skriva att fysik är värsta ämnet på bosniska, på tavlan i kemiklassrummet. Helt otroligt vad jag älskar det språket!
Typ direkt när jag kom hem tog jag en bok, en filt, ett glas vatten, ipoden, en cigg och solglasögonen och satte mig i solen. Helt underbart väder ute nu ju, blir helt galet glad av det. Läste en miljon sidor i den där boken kändes det som. Sen kom pappa med glass till mig. Världens bästa pappa ibland!
Nu hade jag tänkt mig att ta en bad & göra ansiktsmask & sånt gött. Sen blir det antingen hemmakväll med familjen & typ grilla eller något, eller dra till david & typ kolla film. Vi får väl se vad det blir helt enkelt.

Nu väntar ett varmt skönt bad!
Puss