onsdag 9 september 2009

twist baby

nu är det reklampaus. ska springa ner & hämta något gött att tugga på.
förövrigt, jag älskar idol! ska fan söka dit & stå där med mitt guitarhero & springa in i dörren så glasögonen (som jag inte har) flyger åt helvete. sen ska jag rocka röven av dom & sjunga hallelujah, för den är sååå unik. ingen annan sjunger den!
nej, om jag var med i idol skulle jag sjunga twist med korn. haha! nu flippar jag ur.
puss & smek

wannabes = big no!

tänkte bara säga att jag hatar wannabes.
hatar folk som inte har några egna ideér utan bara kopierar. det är bland det värsta jag vet!

fjortishora?



det är inte riktigt så illa som på bilden.
mitt löshår är inte fullt så ljust & jag är nog inte riktigt så orange. min utväxt är åt helvete, den är ju pissgul/orange på vissa ställen och på vissa ställen har färgen inte tagit alls, så där är den typ mörkbrun. tänker inte visa mig ute & verkligen inte vara med på skolfotot.
eller kommer jag kanske vara ändå. vem fan bryr sig?
poängen är att jag ser ut som en liten fjortishora. jag skäms! jag går tvåan på nv & ser ut som en jävla fjortisbrud! nu måste jag gå & gräva ner mig litegranna & vänta på att mitt hår ska bli fint & blondt!

hårfärgning

nu sitter jag med färg i håret. ser ut som en jävla idiot.
hoppas att det blir bra bara. men det återstår att se om ungefär en halvtimme. är lite orolig för löshåret. eller ah, att det ska passa ihop med mitt egna hår. känns som att allt kommer bli helt åt helvete. & då tänker jag verkligen inte gå till skolan imorn. inte för att jag ska va i skolan imorn, ska ju bara va med på skolfotot. om jag ens orkar det.
nu ska jag kolla på kläder tills imorn & lite sånt. ska nog äta med. & drömma om att jag röker!
puss

skolfoto

jag fick just världens panik när jag insåg att skolfotot är imorn. nästan så att jag vill dra mig upp ur sängen, fixa mig & bli så damn snygg & va med på det där jävla skolfotot!
men det skulle betyda att jag är tvungen att slinga håret ikväll & allting.
orkar jag det? kommer håret passa med löshåret sen? ska jag slinga löshåret med?
jag får lite ångest nu asså! ska nog be mamma åka & köpa slingmedel.. så kan jag ju bestämma mig imorn om jag ska vara med eller inte.

bli frisk snart?

fan vad jag hatar att vara sjuk.
blir bara sjukare & sjukare. idag har jag feber också. dessutom hostar jag som ett jävla as. kan knappt andas genom näsan & pratar som ett jävla offer. mitt rum har aldrig sett värre ut. kläder, tallrikar, glas, godispapper, flaskor, tidningar & allt annat i en enda jävla röra.
ska snart lägga undan datorn & ropa till pappa att han ska fixa frukost till mig. & sen hoppas på att han åker till golfbanan så att jag kan träffa micki.
nej, nu får det vara nog med snorande. ska dra på en film nu & sova mig frisk!
puss