tisdag 8 september 2009

säsongspremiär. idol <3



jag vet vad jag kommer göra klockan 20.00 ikväll i alla fall.
jag tänker ligga i min säng, under alla mina täcken och sätta på tv4 & kolla på säsongens första idol-avsnitt. jag har alltid lyckats missa så många avsnitt, men i år ska jag följa det slaviskt har jag bestämt mig för.
ibland önskar jag att jag kunde sjunga. då hade jag fan sökt till idol & rockat skiten ur alla! haha. nu ska jag sätta på lite hög musik & sjunga som ett as trots att jag är hes & förkyld. & bara vänta på att klockan ska bli 8!

förlåt. jag är ett as.

jag kan va en sån jävla bitch. jag kan sura ihop över minsta lilla sak & jag misstolkar allt för ofta.
jag har spenderat dom senaste timmarna med att ignorera sms & neka samtal. jag har vart förbannad. jag har velat ändra helgens planer & allt för en sån jävla liten grej.
men alldeles nyss fick jag panik och kände mig så extremt ensam. jag fick ångest och blev förbannad på mig själv för att jag blivit så sur. men jag är så jävla envis, så jävla stolt att jag inte kan få mig själv att skicka ett litet jävla sms. "förlåt", "jag är ett as". vad fan som helst. finns en miljon saker att skriva.
det är ju så typiskt att jag ska bli så jävla sur på en sån person som man inte ska bli sur på. för att den personen är världens snällaste, underbaraste & gulligaste. det är så jävla mycket jag att bli skitsur på någon som jag verkligen tycker om!
ska gräva ner mig i ett par år tills jag mognat & blivit normal!

sjuk. blä. usch.

Åkte in till skolan med 7-bussen imorse, trots att jag inte mådde alls bra. Efter första lektionen orkade jag inte mer, så då åkte jag hem.
Jag fryser som ett jävla as & ändå svettas jag. Hatar att vara sjuk. Har tryckt i mig massa godis nu, unnat mig lite.. För det får man när man inte mår bra. Nu mår jag lite illa.
Jag har inte rökt en enda cigg idag & nu är klockan snart 5. Jag har inte ens sagt att jag ska sluta eller något. Ska nog inte sluta heller.. Gillar att röka. Ska bara trappa ner på det, och jag ska kunna klara en dag utan cigg utan att bryta ihop. Hittils går det ganska bra. Vi får väl se hur jag mår framåt 7-8..