söndag 31 maj 2009

Har så mycket ord som bara vill ut. Kan inte säga dom till dig. Du vet att jag behöver dig, men jag tror inte att du vet hur mycket. Dom få minuterna jag hör något från dig varje dag är dom som får mig att trampa vidare. Jag vet vart vägen leder. Finns ingen annan utväg än döden. Det vet vi alla. Men varje steg på den vägen vill jag ha dig med. Syster, ja du är som en syster. Inte i blodet, men i hjärtat. Det började fel. Vi fick inte en rättvis start. Vi började som fiender. Tävlade om någonting som jag har insett att jag inte ens vill ha. Det insåg jag för längesen. Du betyder tusentals gånger mer. Det kanske låter som tomma ord i dina öron. Men dom är fulla med betydelse. Jag ger upp mitt liv för dig om det är det som krävs! Hand i hand till döden? Jag lovar dig det! Jag står för dig. Oavsett vad så står jag vid din sida. Du vet vad som hamnar emellan oss. Behöver ingen annan veta. Men du vet att jag är ledsen för allt jag gjort. Och jag gör vad som helst för att göra allt bra igen, om jag bara visste hur. Syster, du är min bästa vän! Until we die, until the end. Vi är lycka, vi är kärlek, vi är föralltid!
Emelie Wennström, älskade syster. Förlåt.
Jag är jävligt trött & nu tänker jag ta min cappuccino & kolla på skräckfilm. Sjukt bra dag. Sjukt bra helg. Nu laddar vi för skolveckan!
GodjävlaNatt!
Dunkade huvud och spyan i halsen. Jo jag mår toppen! Jag vill sova några timmar till. Vakna & må bättre än någonsin. Är klarvaken. Sitter här med röda ögon. Är det för att jag gråtit eller för fyllan igår? Känner hur hela jag stinker av fylla & rök. Hela min kropp skriker efter en dusch. Vattnet som rinner ner för kroppen och tar med sig all skit. Vet inte vad jag minns, vad jag har glömt bort. Tack Jocke & David för en asbra kväll i alla fall & alla andra med!
Nu ska jag skölja av mig gårdagen och tagga en ny dag!