måndag 18 maj 2009


Just nu ligger jag i soffan & kollar på Saw 5, för 1000e gången. Har sett alla filmerna massor med gånger. Blir liksom aldrig dåligt.
Pappa har fixat en asbra grej, så man kan se filmer från datorn i tven. Det är typ en liten grej, som man stoppar in ett usb i, som man har lagt filmerna på då. Så kan man kolla. Assmidigt & gött. Så nu kollar jag film hela dagarna. Hur bra som helst när man är sjuk & det inte går något bra på tven som det aldrig gör på förmiddagen.

Nu ska jag ta mig en cigg & sen försöka äta något. Byeeee
Jag mår så jävla kasst idag. Läpparna är svullna. Halsen värker. Det gör ont i bröstet. Jag har knappt sovit alls inatt. Somnade sent & vaknade tidigt. Har nog aldrig haft så ont. Först fick jag blåsor i hela munnen och på hela läpparna. Skitäckligt, jag vet. Nu har de flesta spruckit dock, men jävlar va ont det gör! Ser förjävligt ut med. Har inte kunnat äta ordentligt på typ två dagar. Får i mig en halv macka någon gång ibland, eller lite glass. Allt annat gör för ont. Kan knappt prata heller, men det beror mest på halsen trorja. Så väljer att inte gå till skolan idag. Även om jag har nationella i spanska. Pallar helt seriöst inte ens gå upp.
Usch vad jag klagar, men antar att det är okej när man mår såhär...