tisdag 28 april 2009
















Dagens bästa är antagligen Spotify. Tog ett tag för mig att skaffa det, men bättre program får man leta efter. Jag är kär efter en halvtimma.
Dagens sämsta är att vi inte ska få ha kvar Hasse, som är världens bästa kemi & mattelärare. Kanske hjälper lite med arga föräldrar, namnlistor & insändare i JP. Hoppas!

Imorgon kan bli riktigt underbart, då ska nämligen jag, Karin, Erika & Nike dra till Karin i Gränna. Det blir party natten lång. Riktig tjejkväll & det gillar vi! På torsdag kommer Simon hit & han stannar ända till söndag. Kan inte bli mycket mer underbart. Valborg ska spenderas lugnt med familjen och Simon. Vad jag vet än så länge.
Idag har jag vart i skolan, sovit mig igenom fysiklektionen och kollat film på svenskan. Sen väntade jag typ en timme på Moa & sen kom David och hämtade oss. Så körde han upp oss till Linnea, där Jannica var barnvakt. Vi kollade på tv & pluggade lite. Sen gick Moa & David kom. Då hade Linnea gått och lagt sig, så vi kollade på film. Patrik 1,5. Alltid lika underbar. Han dock inte se klart den innan jag & David gick.

Inte mycket som skulle kunna förstöra mitt bra humör idag. Livet är underbart!