lördag 29 augusti 2009

Kedjerökning.

nu ska jag ut.
först ska jag träffa moa älskling.
sen ska jag kedjeröka & lära känna en person.
:*

Frukost & Baby-Sumo <3

har ätit en jävla massa frukost nu & mår så satans illa. haha, får skylla mig själv. ska snart ta & städa mitt rum, som vanligt.. för nu ser det verkligen förjävligt ut. sen ska jag nog sätta upp hyllor & tavlor & skit som fortfarande bara ligger & skräpar.. om jag orkar vill säga. sen ska jag leta upp playstationet, eftersom att jag har tagit sönder min dvd.
oj, nu ska jag upp till sandra & träffa jannica mitt sumo <3
ikväll? ja men vi får se vafan. vore mysigt med bara en film med någon trevlig person.
men vafan, nu måste jag jalla lite.
puss

Stefans 20-års fest.

var hos stefan igår, han hade 20-års fest. va jävligt trevligt, träffade mycket kul folk & så. hade sjukt kul även om jag var nykter, (för jag är så damn good).. synd bara att det skulle bli som det blev i slutet. folk som spydde, slogs & hela jävla skiten. men fuckit, det mesta är nog glömt idag ändå. förutom aset som jag kommer hata tills den dagen jag dör!
fick ett ganska oväntat sms för någon timme sen. det kom som en liten chock. men jag är happy happy trots att mitt namn är uppskrivet på ngns bdb.
jag känner att jag är stört dryg & shit nu. ska krypa ner ännu längre under täcket & kolla på allt som tv har att erbjuda. vill inte ens kolla ut på skitvädret.
sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
PUSS