söndag 23 augusti 2009

Partey igår.



Städning & film.

Nu har jag fixat lite med mitt rum, bytt ut lite möbler & så. är inte helt nöjd, men ska nog bara vänja mig. Ska städa upp all skit snart & ställa iordning alla småsaker.
Det är någon film på 6an nu som jag kanske tänkte se lite halvt på. Twins eller något hette den. Verkar faktiskt helt okej.
Uppdaterar nog lite mer sen.
Puss

Duschelidusch.

Nu ska jag hoppa in i duschen.
Så ska jag göra ansiktsmask & ta brun utan sol med.

Monday i'm in love.

Nu ska jag snart duscha & fixa mig. Släkten kommer om typ 2 timmar & ska fira Viktor & så. Jag stannar hemma enbart för att jag lovat mamma & för tårtan. Får lite smått ångest över att det blir andra dagen denna helgen jag äter tårta, men fyller någon år så gör dom det. Får la ta mig en springrunda sen ikväll.
Imorn är det skola igen. Jag är faktiskt ganska taggad.
Mina måndagar är ju ingenting att klaga på! 09.40-11.00. Varje måndag! Om någon ändrar på denna dagen blir jag inte glad. Det goaste med allt är att jag kan ta kvart i 9bussen till skolan & slipper då alltså åka tåg som man typ alltid måste annars när man har sovmorgon.



Jag ska aldrig mer klaga på skolan när jag har dom här måndagarna!

Goooodmorgon.

Nu har jag vaknat. Ligger och kollar på tv i min säng, men planerar att gå ner & äta frukost.

Igår var jag hos David. Jannica, Ida & Sandra drog vid typ 8. Sen kom & gick de folk lite under hela kvällen. Var rätt kul i början av kvällen, men eftersom att jag var nykter så var det inte så kul sen. Drog hem typ halv ett, då hade jag tröttnat på dom flesta där. & när jag vaknade nu i morse var jag fortfarande sur. Ska skita i det nu. Orkar faktiskt inte med det idag.

Nu är jag hungrig så ska dra mig upp ur sängen och fixa frukost. Ska dricka en kopp te tänkte jag, ska börja dricka det till frukost igen.
So long.