fredag 10 juli 2009

Idag har David inflyttningsfest. Jag & Moa ska köra nyktert, ingen av oss är taggade för att dricka. Ska upp till David sen & hjälpa han att städa lite & sånt innan. Innan det ska jag & Moa dra till stan, jag ska köpa en klänning som jag har tittat ut, som jag tänkte ha på mig ikväll.
Nu ska jag äta frukost, sen tänkte jag slänga in mig i duschen & fixa till mig lite.
I övermorgon fyller jag år med, asbra ju! :D
Love.
emelie. du är bäst! tack för att du står ut med mitt gnällande. till döden syster & i evighet. hoppar du hoppar jag. vi är lycka, vi är kärlek, vi är föralltid. inte ens döden kan skilja oss åt.
jag älskar dig <3
jag har vart förbannad hela kvällen nu. antingen skrikit eller gråtit. jag vet att jag inte borde ta åt mig, men det gjorde jag så in i helvete. tårarna brände som fan under ögonlocken när jag försökte gå därifrån. all min koncentration gick åt till att hålla all ilska inom mig. har gråtit i säkert en timme nu. av ilska, mest. ja, den kvällen gick åt helvete & det spårade ur satan. men det är ju inte så att jag inte ångrar det. skulle mer än gärna radera den kvällen ur mitt minne.
jag hade räknat med att få höra någon säga något om det. men det kom från fel person. orden passade inte i den munnen. jo tack jag vet vart fan det står!
jag hatar mullsjö så jävla mycket just nu.
& ja, fast jag inte känner dig så hatar jag dig!