söndag 19 juli 2009

Nu är vi snart framme i Helsingborg där vi har planerat att stanna över natten, vi skulle egentligen åkt till Malmö, men blev för långt att åka nu på kvällen.. Hittils är allt bra, förutom att jag är så extremt röksugen hela tiden. Har rökt en halv cigg sen vi åkte. Mhm, great asså!
Dessutom dör min dator snart & även min mobil & elen funkar inte när man kör utan man måste vara inkopplad i sån elgrej som finns på campingar & eftersom vi inte sover på camping inatt suger mitt liv balle. Ska försöka hålla igång mobilen så länge som möjligt, kommer ju inte kunna ladda den innan Danmark & då spelar det ju ingen roll om den är laddad eller inte..
För dom som vill få tag på mig, förutom över internet får helt enkelt ta att ringa/smsa någon av mina föräldrar.. Ska försöka komma åt internet några gånger om dagen, & uppdatera både bloggen & typ bilddagboken, men vet inte hur lätt det kommer bli alla gånger..
Nu har jag bara 15% batteri kvar på datorn & det ska jag spara till senare.
Hörs imorn honeys!
Nu sitter jag i husbilen & ska snart åka. Eller ja vi har lämnat huset men inte Mullsjö, sitter just nu på vip. Men nu ska vi åka iväg mot Malmö. Imorn blir det Danmaark!
Nu blir jag as-åksjuk av att sitta baklänges & skriva.
Skriver vid nästa stopp.
Puss bitches.
Imorgon åker jag. Ja, eller nu är det ju idag. Husbil till Danmark med familjen. En hel jävla vecka. Min mobil kommer inte fungera, & kommer ju bara ha internet då & då. Jag är så otroligt otaggad just nu. Väskan står fortfarande tom på golvet & gapar mot mig. Jag orkar inte packa. Gör det imorgon, i sista minuten & glömmer hälften som vanligt. Bara att låta paniken sprida sig. Trots att det ska bli skönt att slippa Mullsjö en vecka så är det som om jag skulle lämna något stort här. Vad? En vecka är ingenting, men jag vill verkligen inte åka. Det enda som kan pigga upp mig är att det förhoppningsvis inte pissregnar i Danmark. Bra väder, tack!
Nu ska jag sätta på någon kärleksfilm & gråta en skvätt för att sen dränka mig själv i slipknot tills jag somnar.
Puss & tja!